having fun

Organizam cu mare bucurie tabere, team buildinguri și petreceri private

Evenimente speciale

La Cabana Izvorul Muntelui nu ai timp sa te plictisesti. Te asteapta intalnirile cu oamenii de munte, povesti la focul de tabara acompaniate de acorduri de chitara, escapade la cules de zmeura, mure sau afine sau aventuri la escalada.

Daca nu ti-ai consumat toata energia pe traseele de munte, poti sa joci un baschet sau o miuta. Pentru cei care vor sa isi refaca fortele am pregatit mai multe leagane si hamace. Si sa nu uitam, avem cele mai bune trasee de mountainbiking. Nu in ultimul rand, organizam si partide de vanatoare si pescuit.

Organizam cu mare bucurie tabere, team buildinguri, petreceri private de Paste, Craciun, Revelion, 1 Mai Muncitoresc precum si de zile de nastere sau alte evenimente special. Totul e sa ne contactati si sa faceti rezervarea din timp.

Rezervări și mai multe informații

0233 247 039
0746 906 522

cabanaizvorulmuntelui@aisa.ro

Conferinte si traininguri

Sala de conferinte este dotata cu sistem de proiecție video, televizoare LCD.

Team building

Team building in Ceahlau poate insemna practicarea unor competitii create dupa un scenariu complex: treasure hunt, biking, drumetii montane, probe de supravietuire, competitii de pescuit sau socializare si legende locale la foc de tabara.

Tabere pentru elevi

Cabana Izvorul Muntelui organizeaza tabere de recreere si distractie de pana la o saptamana (cazare si pensiune completa). Coordonatorul taberei beneficiaza de servicii de cazare si pensiune gratuite. Activitati posibile: Excursii, seri cu muzica si jocuri, foc de tabara, carnaval, discoteca, jocuri in echipe etc.

Petreceri private

Organizam mese festive si petreceri atat de Revelion, Paste si Craciun cat si cu ocazia evenimentelor importante din viata dumnevoastra, cum ar fi zilele de nastere sau onomastice.