19 noiembrie, 2015

Vino cu familia si prietenii sa petreci un Craciun de poveste la Cabana Izvorul Muntelui

Cabana Izvorul Muntelui

Cabana Izvorul Muntelui ofera 60 de locuri de cazare celor care doresc sa isi petreaca Sarbatoarea de Craciun la poalele Muntelui Ceahlau.
Pentru Craciun, in functie de solicitare, Cabana Izvorul Muntelui isi va armoniza oferta cu cerinta oricarui grup: se poate oferi cazare la pretul de 120 lei camera cu pat dublu sau un pachet de doua nopti si trei zile la pretul de 450 lei de pesoana cu meniu traditional romanesc in noaptea de Craciun: ciorbe traditionale, sarmale cu mamaliguta si ardei iute, friptura de purcel si pasare, cirnati la gratar, salata beuf, sorici de porc, diverse prajituri, cafele si bauturi: tuica fiarta, vinul casei sau vinuri din toate podgoriile tarii, bauturi fine.
Daca veti opta pentru Cabana Izvorul Muntelui, veti putea participa la slujbele religioase din satul Izvorul Muntelui, acolo unde Nasterea Domnului se sarbatoreste ca odinioara, de parca evenimentul ar avea loc aievea, sub ochii credinciosilor.
Cabana Izvorul Muntelui ofera printre facilitati televiziune prin cablu, loc de joaca pentru copii si adulti, acces la club sau biblioteca. De asemenea, daca vremea va permite, se poate urca pe munte, Cabana Izvorul Muntelui fiind o poarta de acces importanta a Masivului Ceahlau, trei trasee extrem de pitoresti si spectaculoase avand aici punctul de plecare.

Rezervări și mai multe informații:
Telefon: 0734 461 262 sau 0731 701 133
Email: aldea@aisa.ro